Personeel

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging kijk dan op huidige vacatures. Thuis in Zorg hanteert de cao VVT

Thuis in Zorg is een informele organisatie met ongeveer 35 medewerkers in loondienst.

Onze cliënten en medewerkers zijn afkomstig uit Rotterdam en omstreken. Veel van onze cliënten wonen in Kralingen, Alexanderpolder en Hillegersberg.

Wij onderscheiden ons van andere zorgorganisaties omdat we werken met  maandroosters voor onze medewerkers en cliënten.

Wij proberen zoveel mogelijk een vast team zorgverleners bij een cliënt in te zetten.

Thuis in Zorg verleent zowel zorg bij de cliënt thuis als in serviceflats. Deze zorg kan variëren van 10 minuten per zorgmoment tot 24 uur aaneengesloten zorg. Dit kan betekenen dat je een route loopt of meerdere aaneengesloten uren bij één cliënt wordt ingezet.

Iedere cliënt heeft een zorgverantwoordelijke, dit betekent dat zij het aanspreekpunt is voor de cliënt en de zorg rondom de cliënt coördineert. Een team kan bestaan uit medewerkers van verschillende deskundigheidsniveaus.

Thuis in Zorg heeft medewerkers met verschillende deskundigheidsniveaus in dienst:
verzorgenden (niveau 2)
verzorgenden (niveau 3IG)
verpleegkundigen (niveau 4/5)

Daarnaast heeft Thuis in Zorg een wijkverpleegkundige en coördinerend ziekenverzorgenden. Zij zijn verantwoordelijk voor de functionele aansturing van alle uitvoerenden. Iedere medewerker is gekoppeld aan een coördinerend ziekenverzorgenden, met hen kun je cliëntsituaties bespreken, daarnaast vinden regelmatig voortgangs- en functioneringsgesprekken plaats.

Als organisatie vinden we het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt. Daarom houden we, waar mogelijk rekening met wensen ten aanzien van werkrooster en voorkeur ten aan zien van soort zorgverlening.

Wij stimuleren het volgen van een opleiding en geven regelmatig bij- en nascholing.

Regelmatig zijn wij op zoek naar vakbekwame, gediplomeerde, enthousiaste collega’s die onder andere bereid zijn om:

de cliënt centraal te stellen
wensen van cliënten te respecteren
waar nodig een extra stap te zetten (flexibiliteit)

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je representatief bent.

Mocht er geen geschikte vacature zijn dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Graag ontvangen we een gemotiveerde brief met je Curriculum Vitae (liefst met een recente foto) naar: administratie@thuisinzorg.nl, ter attentie van Brenda Oosterveld.