Zorg

Er kan in uw leven een moment komen dat u niet meer in staat bent om helemaal voor uzelf te zorgen.
Het is geen makkelijke beslissing om hulp in huis te halen. Wij begrijpen dat en proberen door onze inzet en betrokkenheid die stap een stuk makkelijker te maken.
Thuis in Zorg onderscheidt zich door het werken met vaste maandroosters met daarop de geplande tijd en de zorgverlener. Eén van de zorgverleners in het vaste team is verantwoordelijk voor de gehele zorg. Zij is intermediair tussen enerzijds de familie en anderzijds het kantoor, huisarts en overige dienstverleners.

Naast zorg vinden wij ook uw welzijn van belang, wat wilt u ondernemen, wat kunt u nog zelf, waar heeft u aan hulp nodig?  Naast onze persoonlijke ondersteuning kan een sociale kaart u ook op weg helpen. Wij vinden de sociale kaart van Rotterdam Plus een prettige kaart waar per gebied, voorheen deelgemeente is aangegeven wat er te vinden is. De gemeente Rotterdam biedt via haar website vooralsnog geen goede en makkelijk vindbare sociale kaart per gebied/deelgemeente.

Alles wat maar verzonnen wordt aan activiteiten, in de eerste plaats voor 55-plussers, in Kralingen-Crooswijk kunt u vinden op www.actiefinkralingencrooswijk.nl.

Thuis in zorg is het adres voor:

  • Verpleging
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding individueel
  • Ziekenhuis verplaatste zorg

Aanvraag en financiering van zorg